• Direct contact
  • 06 - 15 67 92 39

Christiaan Elsinga

Wie ben ik

Ik haal mijn plezier uit het helpen van mensen die een woning willen kopen. Het is erg bijzonder om keer op keer betrokken te mogen zijn bij deze grote beslissing in iemands leven. Elke situatie is weer anders en dat zorgt altijd voor een nieuwe uitdaging.
Mijn achtergrond: HBO afgestudeerd Financial Service Management in 2012 en volledig WFT gecertificeerd. Sindsdien actief geweest in de beleggingssector en vervolgens aan de slag gegaan als hypotheekadviseur. Kortom een jonge en frisse blik op deze dynamische woningmarkt, waardoor ik altijd op de hoogte ben van de meest recente ontwikkelingen.

Wat doe ik

Graag help ik je met het gehele hypotheekproces van A t/m Z, dit betekent dat je alle werkzaamheden zorgeloos uit handen kunt geven en je kunt focussen op de woning zelf. Er zijn veel zaken die geregeld dienen te worden bij het kopen van een woning, ook zijn er verschillende partijen bij het proces betrokken. Het is daarom erg belangrijk om alles goed af te stemmen op jouw situatie tegen de beste voorwaarden. Als onafhankelijk adviseur ben je bij mij nooit gebonden aan een product of een partij. De juiste combinatie kan hierdoor uiteindelijk de beste en goedkoopste oplossing bieden.

Waar zit ik

Ik houd kantoor vanuit mijn huis in Almere Haven. Mijn service is dat ik bij jouw thuis langskom of op een andere gewenste locatie. Uiteraard ben jij ook altijd welkom om hier binnen te lopen. De koffie staat altijd klaar!

Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.

Aankoopbemiddeling.

Begeleiding van het aankoopproces.

Aanvraag en afhandelen starterslening.

Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.

Nazorg na het afsluiten van de hypotheek, bijvoorbeeld; belastingaangifte voor de eigen woning.

Één aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken, 6 dagen per week bereikbaar van 8:30 uur tot in de avonduren en indien nodig ook op zon- en feestdagen.

Kortom: alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Telefoon

06 - 15 67 92 39


Elsinga Hypotheken en Advies staat ingeschreven bij de AFM onder het nummer 12047739.

Elsinga Hypotheken en Advies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop weergegeven informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. 

KvK Elsinga hypotheken en Advies: 59590300