• Direct contact
  • 06 - 15 67 92 39
Elsinga Hypotheken & Advies | Almere | De Hypotheekshop en De Hypotheker

Elsinga Hypotheken alternatief voor 'De Hypotheekshop' of 'De Hypotheker'

Veel mensen denken aan 'De Hypotheekshop' of 'De Hypotheker' als er een hypotheek moet worden afgesloten. Dit is ook logisch, want 'De Hypotheekshop' en 'De Hypotheker' hebben grote naamsbekendheid in Nederland. Dit betekent niet dat het ook de beste keuze is.

Er zijn overigens nog talloze andere aanbieders naast 'De Hypotheekshop' en 'De Hypotheker' die onafhankelijk hypotheekadvies kunnen bieden.
De volgende punten kan ik jou bieden en deze licht ik dan ook graag toe:


Persoonlijk en onafhankelijk advies; vergelijking met bijna alle hypotheekverstrekkers in Nederland, afgestemd op jouw wensen. geen wachttijden en gelijk duidelijkheid.

No Cure No Pay; een vergoeding is pas van toepassing zodra er resultaat is!

Aankoopbegeleiding; hulp bij het aankopen van de woning zoals: onderhandelen, prijsstrategie, realistische blik op de markt, waardoor jij eerder kan slagen met het kopen van een woning.

Snelheid; voor zowel de koper als verkoper is het erg prettig om snel alles geregeld te hebben. Directe lijnen met de acceptatieafdelingen, geen wachtrijen en altijd directe communicatie zorgt voor zeer snelle en soepele afwerking.

Flexibel en creatief; ik ga verder dan alleen de hypotheek in kaart brengen, ik denk gericht met jou mee en zorg ervoor dat alle scenario's door worden genomen. Geen lopendebandwerk en service gericht. Iedere situatie is anders en dus ook elk advies.

Goed bereikbaar; ook werkzaam buiten kantoren uren om, geen 9 tot 5 mentaliteit. 6 dagen per week bereikbaar van 8:30 tot in de avonduren en indien nodig ook op zon- en feestdagen.

Goedkoper; in de meeste gevallen goedkoper dan 'De Hypotheker' en/of 'De Hypotheekshop'. Een transparant all-in tarief wat op voorhand in kaart wordt gebracht.

Hulp met belastingaangifte; elke maand de renteaftrek ontvangen van de hypotheek? Net een woning aangekocht, maar nog niets met de belasting geregeld? Laat dan jou gegevens achter of neem direct contact op via het onderstaande telefoonnummer.

 

Elsinga Hypotheken

Hypotheker

Hypotheekshop

Onafhankelijk advies

x

x

x

Gratis oriëntatiegesprek

x

x

x

Uitgebreid aanbod 

x

x

x

Na kantoor uren bereikbaar

x

 

 

Hulp met belastingaangifte eigenwoning

x

 

 

Aankoopbemiddeling

x

 

 

Afspraak op thuisadres mogelijk

x

 

 


 
Meer weten? Neem contact op
Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.

Aankoopbemiddeling.

Begeleiding van het aankoopproces.

Aanvraag en afhandelen starterslening.

Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.

Nazorg na het afsluiten van de hypotheek, bijvoorbeeld; belastingaangifte voor de eigen woning.

Één aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken, 6 dagen per week bereikbaar van 8:30 uur tot in de avonduren en indien nodig ook op zon- en feestdagen.

Kortom: alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Telefoon

06 - 15 67 92 39


Elsinga Hypotheken en Advies handelt onder de naam van Vervier en onder de vergunning van ABG Assurantiën Nederland B.V. tevens handelend onder de naam van Vervier, AFM vergunningnummer: 12010315. 

Elsinga Hypotheken en Advies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop weergegeven informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. 

KvK Elsinga hypotheken en Advies: 59590300
KvK ABG Assurantiën Nederland B.V.: 05074693