• Direct contact
  • 06 - 15 67 92 39

René van Bogaert

Wie ben ik

Het geeft mij enorm veel energie om de gehele dag berekeningen uit te voeren, om de beste resultaten te behalen. Ik heb 4 jaar gewerkt voor verschillende banken als hypotheekacceptant, waarna ik het tijd vond voor een nieuwe uitdaging. Als ex-acceptant weet ik precies hoe geldverstrekkers denken, waar valkuilen zitten én waar de extraatjes zitten voor de klant. Er zijn meer uitzonderingen mogelijk dan Google je kan vertellen! Tevens praat ik graag veel over financiën, belastingen en de huizenmarkt. Na afloop van mijn dienstverlening, hoop ik dat de klant niet alleen tevreden, maar ook wijzer is geworden van het gehele proces.

Wat doe ik

Ik vind het leuk om de klant te begeleiden bij alle processen, van start tot eind. Het regelen van een hypotheek is vaak maar de helft van wat er echt speelt. Ook alles regelen wat daaromheen speelt om u zo te ontlasten, is waar ik vooral in wil uitblinken. Voor zij die willen besparen op een aankoopmakelaar, bied ik graag mijn kennis en ervaring aan voor aankoopbegeleiding. Ik houd contact met de verkopend makelaar, de taxateur, de notaris, de bank en eventueel de belastingdienst bij complexere zaken. Aan het einde van de rit gaan we samen naar de notaris, en indien gewenst zien we elkaar weer bij het invullen van de inkomstenbelasting, voor het hypotheek gedeelte.

Waar zit ik

Ik zit voor u klaar. Voor de eerste gesprekken kunnen we bij het koffiehuis om de hoek zitten, of bij mij in Amersfoort. Bij u thuis is ook mogelijk. Alles is tegenwoordig online. Overhead kosten besparen op een kantoor is daarom niet meer dan logisch!

Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.

Aankoopbemiddeling.

Begeleiding van het aankoopproces.

Aanvraag en afhandelen starterslening.

Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.

Nazorg na het afsluiten van de hypotheek, bijvoorbeeld; belastingaangifte voor de eigen woning.

Eén aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken. Goed bereikbaar en niet gebonden aan kantooruren.

Onafhankelijk en persoonlijk advies, waarbij je zoveel mogelijk ontzorgd wordt.

Telefoon

06 - 15 67 92 39


Elsinga Hypotheken en Advies staat ingeschreven bij de AFM onder het nummer 12047739.

Elsinga Hypotheken en Advies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop weergegeven informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. 

KvK Elsinga hypotheken en Advies: 59590300