• Direct contact
  • 06 - 15 67 92 39
Elsinga Hypotheken & Advies | Almere | Starterslening Almere

Starterslening Almere

Met behulp van een starterslening kun je net even dat extra beetje geld lenen om een woning te kopen die anders te duur is.

Let op: het blijft een extra lening, maar de voorwaarden zijn bijzonder gunstig en het belangrijkste is dat het verantwoord blijft. Het is niet in alle situaties mogelijk om een starterslening te krijgen en het is soms ook niet nodig.

Graag help ik daarom met het beantwoorden van de onderstaande vragen.

Voldoe ik aan de voorwaarden om een starterslening in Almere te krijgen?

Hoeveel kan ik maximaal lenen met behulp van een starterslening?

Wat zijn de maandlasten inclusief starterslening?

Hoe kan ik een starterslening aanvragen?

IbbA Starterslening Almere

Wat is IbbA?

De gemeente Almere en Woonstichting de Key vinden dat iedereen een eigen huis moet kunnen bouwen. Daarom hebben zij de IbbA-regeling opgezet. Hiermee krijgt iedereen met een inkomen vanaf circa € 2.300 bruto de kans om zelf te bouwen. IbbA staat namelijk voor ‘Ik bouw betaalbaar in Almere’.
(bron: http://www.ikbouwbetaalbaarinalmere.nl)

Het uitgangspunt bij IbbA is dat je leent wat maximaal toelaatbaar is op jouw inkomen, de rest van de investering van jouw IbbA-huis wordt aangevuld vanuit de IbbA-Starterslening. De basis voor deze lening is de SVn-starterslening: een landelijke financiële regeling die gemeenten kunnen aanbieden, zodat meer mensen een eerste eigen woning kunnen kopen. Bij IbbA kies je één van de IbbA-kavels in Almere. Vervolgens bepaal je op basis van jouw financiële mogelijkheden hoe je wilt wonen.


Meer weten? Neem contact op
Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.

Aankoopbemiddeling.

Begeleiding van het aankoopproces.

Aanvraag en afhandelen starterslening.

Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.

Nazorg na het afsluiten van de hypotheek, bijvoorbeeld; belastingaangifte voor de eigen woning.

Één aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken, 6 dagen per week bereikbaar van 8:30 uur tot in de avonduren en indien nodig ook op zon- en feestdagen.

Kortom: alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Telefoon

06 - 15 67 92 39


Elsinga Hypotheken en Advies handelt onder de naam van Vervier en onder de vergunning van ABG Assurantiën Nederland B.V. tevens handelend onder de naam van Vervier, AFM vergunningnummer: 12010315. 

Elsinga Hypotheken en Advies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop weergegeven informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. 

KvK Elsinga hypotheken en Advies: 59590300
KvK ABG Assurantiën Nederland B.V.: 05074693