• Direct contact
  • 06 - 15 67 92 39
Elsinga hypotheken | Aangesloten bij VerVier

Aangesloten bij VerVier

Als onafhankelijk zelfstandig hypotheekadviseur is het handig en ook leerzaam om bij een overkoepelende organisatie te werken. Dit houd je scherp en hierdoor kan je niet alleen bij veel meer hypotheekverstrekkers terecht, maar is er ook veel meer kennis, ervaring, schaalvoordelen, etc. aanwezig.

De naam van deze overkoepeling is VerVier en bestaat uit een groep ervaren financiële dienstverleners. We houden elkaar scherp in ons werk, lossen gezamenlijk complexe situaties op en is daarnaast ook nog eens een stuk gezelliger. Samen kunnen we meer bereiken bij banken, verzekeraars en andere hypotheekverstrekkers. Via VerVier hebben we ook directe lijnen bij de hypotheekverstrekkers, waardoor complete dossiers binnen enkele dagen akkoord kunnen worden bevonden.

Lees hieronder nog wat meer over Vervier:

VerVier is een vernieuwende naam in de financiële dienstverlening. 

Wij zijn een groep van ervaren en zelfstandige tussenpersonen. Onder de naam VerVier staan wij garant voor een gedegen aanpak die draait om vertrouwen en kennis. Gebaseerd op jarenlange ervaring in hypotheken, verzekeren en vermogensopbouw. Hierdoor beschikken we over de juiste expertise zodat wij voor u 1 aanspreekpunt in de financiële dienstverlening zijn.

Frisse vertrouwde aanpak 

Als VerVier willen we u laten kennis maken met een frisse aanpak in de wereld van financiële dienstverlening. Vertrouwen door transparantie, gemak en kennis zijn hierbij sleutelwoorden. Onze kantoren en adviseurs zijn daarop zorgvuldig geselecteerd. Het zijn vakmensen met passie, die kijken naar uw wensen en ambities. En vooral naar uw (financiële) mogelijkheden. Samen met u komen wij tot een oplossing die het beste bij uw situatie past. Bij ons draait het om VERmogen, VERzekeren, VERgelijken en VERbeteren. Daarom heten we VerVier.

Onafhankelijk tussenpersoon 

VerVier is onafhankelijk en niet verbonden aan een specifieke verzekeringsmaatschappij. Als objectief adviseur kunnen wij daarom producten en diensten vergelijken en voor u de beste match maken.

Wettelijke eisen 

Aan de financiële dienstverlening worden veel (wettelijke) eisen gesteld om het klantbelang te garanderen. Alle VerVier kantoren voldoen aan de wettelijke eisen en verplichtingen. We zijn als bemiddelaar geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en we zijn in het bezit van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast voldoen we aan de deskundigheidseisen van de Wet op het Financieel Toezicht en houden we onze vak- en productkennis op peil door permanente educatie.

Kijk ook eens op www.vervier.nl


 
Meer weten? Neem contact op
Kifid
Erkend Financieel Adviseur
Erkend Hypotheek adviseur

All-in Dienstverlening Hypotheekadvies:

Afsluiten hypotheek / hypotheekadvies.

Aankoopbemiddeling.

Begeleiding van het aankoopproces.

Aanvraag en afhandelen starterslening.

Overlijdensrisicoverzekering advies en bemiddeling.

Nazorg na het afsluiten van de hypotheek, bijvoorbeeld; belastingaangifte voor de eigen woning.

Één aanspreekpunt voor al uw hypotheekzaken, 6 dagen per week bereikbaar van 8:30 uur tot in de avonduren en indien nodig ook op zon- en feestdagen.

Kortom: alle zaken en onafhankelijk advies omtrent de hypotheek en meer.

Telefoon

06 - 15 67 92 39


Elsinga Hypotheken en Advies handelt onder de naam van Vervier en onder de vergunning van ABG Assurantiën Nederland B.V. tevens handelend onder de naam van Vervier, AFM vergunningnummer: 12010315. 

Elsinga Hypotheken en Advies aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop weergegeven informatie, noch voor de juistheid en/of volledigheid daarvan. Aan de op deze website weergegeven gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. 

KvK Elsinga hypotheken en Advies: 59590300
KvK ABG Assurantiën Nederland B.V.: 05074693